De cursus Wijnoorkonde (SDEN2) wordt gegeven door bevoegd en ervaren gastronomie docent en register vinoloog Ton Wortelboer.
Een leerzame basiscursus voor de ware wijnliefhebber maar ook voor de medewerker in de horeca die over een gedegen basiskennis van wijn wil beschikken.
Tijdens deze cursus wordt aandacht geschonken aan het proeven
De cursus Wijnoorkonde (SDEN2) wordt gegeven door bevoegd en ervaren gastronomie docent en register vinoloog Ton Wortelboer.
Een leerzame basiscursus voor de ware wijnliefhebber maar ook voor de medewerker in de horeca die over een gedegen basiskennis van wijn wil beschikken.
Tijdens deze cursus wordt aandacht geschonken aan het proeven van diverse wijnen en thuis geraken in zeer veel wijngebieden.
Deze avonden bestaan uit 1 uur theorie en 1,5 uur proeven, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de proeftechnische vaardigheden. Je zal kennismaken met zo'n 48-tal wijnen van zeer uiteenlopend karakter. De laatste avond staat in het teken van wijn- spijs.
Deze cursus kun je afsluiten met het examen niveau 2 (wijnoorkonde). Alle informatie daarover krijg je tijdens deze cursus. Het examengeld is niet bij de cursus inbegrepen. Investering € 315,00 Aanmelden bij Vera of info@procuwijs.nl
De cursus duurt 6 woensdagavonden en start op 9 oktober.
Vanwege ons succes zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.
GEZOCHT: HORECA ALLESKUNNER (24u)
Ben jij flexibel inzetbaar en vind je het leuk om zowel in de keuken als in de bediening werkzaam te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!
Bij Vera's Proeverij werk je in een gezellig team waar goede kwaliteit, service en vernieuwing van gerec
Vanwege ons succes zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.
GEZOCHT: HORECA ALLESKUNNER (24u)
Ben jij flexibel inzetbaar en vind je het leuk om zowel in de keuken als in de bediening werkzaam te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!
Bij Vera's Proeverij werk je in een gezellig team waar goede kwaliteit, service en vernieuwing van gerechten belangrijk zijn.
Wij bieden:
• Een parttime positie (24 uur) binnen een enthousiast en professioneel team.
• De ruimte om je culinaire vaardigheden te ontwikkelen en te delen.
• Een marktconform salaris.
• Flexibele werktijden in overleg.
Jouw profiel:
• Ervaring of affiniteit met werken in de keuken en bediening.
• Je denkt graag mee met nieuwe menu's.
• Zelfstandig, maar ook een teamspeler.
• Oog voor detail en kwaliteit.
Klinkt dit voor jou als ideale baan? Solliciteer dan nu door je cv en een korte motivatie te sturen naar info@verasproeverij.nl.
Vera's Proeverij
Nutspassage 1, 2411 AD Bodegraven
telefoon/ whatsapp: 06 45 42 33 62
mail: info@verasproeverij.nl
© 2024 Vera's Proeverij | Alle rechten voorbehouden
Wij gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en uw website-ervaring te optimaliseren. Door ons gebruik van cookies te accepteren, worden uw gegevens samengevoegd met alle andere gebruikersgegevens.
Klik op de onderstaande button en jij bent als eerste op de hoogte van nieuwe gerechten, specials en leuke win-acties.